20 Kasım 2012 Salı

Canlı


Sonunda! Tüyap Kitap Fuarı tüm hızıyla devam ediyor ve blog yazarınız türlü engeli aşarak bağlanmayı başardı! Fuara gelen blog takipçileri için sürprizlerimiz var, bize uğrarsanız bu mecrayı takip ettiğinizi söylemeyi unutmayın. Kaos ise kaos, ama kitaplar hatırına katlanmak çok da imkansız sayılmaz - üç gündür burada olmama rağmen henüz kendi listemdeki kitapların peşine düşmeyi, etrafı rahat rahat gezebilmeyi başaramadım ama hafta uzun nasıl olsa... Açılış günü, henüz ziyaretçiler içeri alınmamışken ilk ziyaretçimiz yolunu şaşırmış bir kedi oldu, biz de böylece kitaplar arasında geçecek yoğun tempolu günlere hoş bir sürprizle başladık, sonrası zaten malum... İşte böyle, bizler bu haftanın bitimine değin buradayız, yolunuz düşerse sizi de bekleriz!

2 yorum:

  1. İlk gün tüm öğleden sonra ben de fuardaydım. Yalnız fuar alanına gelmek o kadar yordu ki, bir de İstanbul'a geliş yorgunluğuyla birleşince istediğim verimde gezemedim. Mesela Siren'e uğrayamadım, aynı bloktaki Derin'i de ıskalamışım. Ertesi gün fark ettiğimde artık çok geçti. Artık Dave Eggers'ları internetten alacağım. Dilerim iyi bir fuar geçirirsiniz. Kolaylıklar diliyorum!

    YanıtlaSil
  2. Nihayet bir ses geldi. Biz de 'içerde' neler olup bittiğini merak ediyorduk. Twitter'daki hesabınızda bile pek bir şey yok, olup bitenlerle ilgili. İyi geçsin, insanlar kitaba doysun, 'kitap cenneti'nin tadını çıkarsın. Varsın bu şölende biz olmayalım. Önümüzdeki maçlara, kimbilir...

    YanıtlaSil