25 Temmuz 2014 Cuma

N-n-n

Man Booker adayları açıklandı. Yazarımız Joshua Ferris, önümüzdeki aylarda yayımlanacak kitabı 'To Rise Again at a Decent Hour' ile adaylar arasında.

Nick Cave'den 20.000 Days on Earth... Afiş burada, tanıtım aşağıda. Bir de böyle bir şey vardı; 20.000 günden ikisine dair, dışarıdan, oldukça dışarıdan.

40.000 dolarlık Kapital - ilk baskı. Marx'ın mezarına bir ziyaret yapacak olursanız da bedeli belli: 4 pound. Üzerine bir de bu gelsin: Kitap gibi görünen, ama kitap olmayan şeyler.

Bejan Matur vakasından sonra Orhan Pamuk'un da evine hırsız girmiş. Yazar bilgisayar kullanmadığı için zayiat büyük değil... Okuru açısından.

Pulp belgeselinden yeni video. Burada. 

Tolstoy'un etkilendiği kitaplar. Kronolojik sırayla.

Notları akıllara ziyan bir Foto Galeri'yle noktalayalım; biliyorsunuz, artık gazeteler yok, web siteleri var, onlarda da pek haber yok, Foto Galeriler var, es geçecek değiliz, biz de nasipleniyoruz bu durumda: Metallica Reina'ya gitti, karizma fena çizildi. (21. no'lu fotoğrafta editör dikkatleri Kirk Hammett'in koltukaltına çekmeyi uygun bulmuş; fenalık geçirmeden sonuna değin gelirseniz şimdiden uyarayım.)

Yakın/uzak çevreye dair dört dörtlük turnusol işlevi de gören şu meşum yaz günlerinde akıl sağlığınızı yitirmeden kalmanızı, kalmamızı umut ederim.

Eğer mümkünse tabii.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder