3 Haziran 2016 Cuma

N-n-n

Notlar:

Anlamsız olduğu ölçüde derin çağrışımlara sahip bir çalışma, çünkü Internet böyle bir şey: Saçını kim tutar? Çeken bilir, ne diyeyim, bu mesele önemli. Kitaplardan hareketle: Story Land. Alice ile Harikalar Ülkesi'nde çay içmek isteyenler buraya - Alice demişken, spekülatif bir bakış: Alice Harikalar Ülkesi'nde acaba gizli manalar mı içeriyor? En güzel yanı, finali: "Dünya, beklentilerin karşılanmadığı çılgın bir yerdir; her şeyde bir anlam aramak yerine kendini doğal akışa bırakmak daha doğru olabilir."

K24'ten dikkate şayan bir dosya: Kahraman Hayvanlar. Peşi sıra gelsin öyleyse: İnsanlar, Hayvanlar ve Yırtıcı Hayvanlar. Üzerine, Uzay Kapsülündeki Maymun. Ardından, Çaresizlik Kuyusu. Sonra, Hayvanlar Üzerine. Bunca kurmacanın üzerine, Elif Bereketli'nin Derek Ryan söyleşisi - gözden kaçmasın. Bu hususta epey konuştuk önceden, bugün, bu bahsi bağlarken Jonathan Safran Foer'in Hayvan Yemek'ini analım ve sözü Marilyn Monroe'nun beslenme düzeni ile kapatalım: çiğ yumurta, süt, biftek, dondurma.

Nick Cave'den yeni albüm. Madem notları kusma bahsiyle açtık, o zaman üstadın Sickbag Song adlı kusmuk torbalarından oluşan kitabıyla bağlayalım. 

Bu arada burada yeni ve neşeli bir şarkı listesi, Instagram'da yeni açtığımız Siren sayfası var: Bekleriz, takibe gelin!

Sonsuz sağlık dileklerimle, iyi tatiller.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder